Bu meze sıcak mezeler kapsamında. Patlıcanlı köfte sarma. Biraz italyanların ratatouille mantığında ama onun biraz süslüsü Hazırlanması çok basit. Parlıcanlar boyuna kesilip kızartılır. Köfte haline gelmiş et tavada pişirilir. Kırmızı biber de kızartılır. Sonra şekil vermek için yumurta pişirirkrn kullandığım halkayı kullandım. Etrafına onu koyup patlıcanları dip içine köpteyi koyup bohça gibi kapattım. Fırına sürüp 10 dakika kadar pişirsim 180 santigrat derecede. Enfes bir arasıcak hazır oldu. Güzel ve sağlıklı kalın...
24 Temmuz 2014 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
What a hearty and satisfying dish! Thank you so much for sharing this healthy and delicious Eggplant-wrapped meatball recipe at the Plant-Based Potluck Party Blog Hop! We will enjoy it!
Thank you Deborah
Yorum Gönder
görüşleriniz önemli