12 Ağustos 2014 Salı

Greyfut kabugunda salata


Greyfut harika salata malzemesi olur. Özellikle et yemeklerinin yanına hem süslü hem lezzetli salatalar için kullanılır. Yapımı çok basit. Greyfut  ikiye kesilir. Bir kaşık yardımı ile içi temizlenir. Salata önceden hazırlanır. Ben domates, soğan, deri tulumu peyniri zeyrtn yağlı bir salatayı buna çok yakıştırıyorum.
Üzerine bez tulum  peyniri ve taze nane yaprakları ile süslüyorum. Misafirleriniz içinde güzel bir sunum. Güzel ve sağlıklı kalın...





2 yorum:

Deniz Kılıç dedi ki...

Hımmmm çok nefis görünüyor,altı ay sonra düğünüm var ve mutfakta fenayım ve klasik bir yeme alışkanlığımız olsun istemiyorum,güzel sayfanızdan çok faydalanacağım kesin ;)

Nihal Baysal Koçer dedi ki...

tesekkürler Denizciğim

Yorum Gönder

görüşleriniz önemli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...